Aerosim.cz nabízí skvělou slevu na simulátor Messerschmittu Bf-109

Jestliže přemýšlíte na dárky pro vaše blízké, ale vaše studnice nápadů nehýří vhodnými nápady, máme pro vás tip: darujte zážitek, na který se nezapomíná! Máte-li doma nebo ve svém okolí nadšeného milovníka letectví a bojovných letounů, pak jsou následující řádky určené právě vám. Nenechte si je ujít a dozvíte se, čím můžete v roli Ježíška své blízké nejvíce překvapit!

Kokpit

Jen málokterý chlapec či muž by odolal příležitosti stát se alespoň na pár minut opravdovým pilotem, který by v několikasetmetrové výšce nad zemí dokonale ovládal dráhu svého letounu. Zážitek je ideální volbou pro dědečka, manžela, přítele, bratra nebo synovce – zkrátka pro každého, kdo touží na vlastní kůži pocítit napjatou atmosféru, která kolovala v žilách válečných pilotů.

TIP: Přečtěte si recenzi simulátoru.

Vyzkoušet si roli válečného pilota, který musel s chladnou hlavou čelit palbě nepřátelských letounů, jež se kolem něho nebezpečně seskupovaly doslova ze všech stran – to je zkušenost, na kterou se skutečně jen tak nezapomíná. Zapomeňte na klasické a nudné dárky v podobě ponožek, huňatých svetrů nebo kosmetických balíčků. Pravda, takové dárky nikoho neurazí, ale zároveň ani nepřekvapí a po vánočních svátcích s největší pravděpodobností skončí někde na dně skříně.

Využijte vánoční akce

V rámci vánoční akce, která trvá až do 24.12.2015 můžete nezapomenutelný zážitek darovat se slevou 800 Kč, což je jistě příjemná zpráva. Slevu můžete využít velmi snadno – stačí, když při objednání zážitku zadáte kód AS800. Ušetřené penízky pak můžete použít k nákupu drobnějších dárečků, neboť pilotování legendárního stíhacího letadla Messerschmitt Bf-109 bude vítězem letošních Vánoc!