Kontakt

Pokud mi chcete dát vědět tip na výstavu, knihu, nebo zajímavý web, pošlete mi prosím e-mail, nebo se se mnou spojte na Twitteru.

Uvítám i zájemce o přispívání na tento blog. Zajímá-li vás historie, klidně jenom nějaké konkrétní období nebo osobnost, nebojte se ozvat a psát. Tento prostor je otevřený pro všechny.

Díky za zájem!

6 komentářů u „Kontakt“

  1. Dobrý den,
    obracím se na Vás s návrhem spolupráce.

    S přáteli provozuji blog http://www.ozlatu.cz a http://www.historiezlata.cz, kde pravidelně píšeme seriál o historii zlata, který se těší oblibě našich čtenářů. Chtěl jsem se Vás proto zeptat, zda byste měl zájem o vzájemnou výměnu článků/odkazů na našich blozích?

    S pozdravem a úctou

    Michal Rost

    1. Dobrý den, díky, že jste se ozval. Autor textu má ten zpracovaný památník doma, pokud jsem to dobře pochopil. Původce citátu už asi nedohledáme.

  2. Dobrý den. jsem bývalý písecký kriminalista, už více než deset let na důchodu a píšu krimi povídky mimo jiné i o písecké četnické pátračce z 30 let. Do povídky Spala jsem s vrahem,pane štábní! , bych chtěl dát jméno a hodnost velitele jihlavské četnické pátračky,proto prosím,zda by v archivu nebylo jeho jméno.Děkuji za laskavost.Jde i mi rok 1937-38. Děkuji za zprávu i v negativním případě.

Komentáře nejsou povoleny.

Blog pro příznivce historie. Novinky, objevy, fotky, videa, infografiky, recenze, tipy, výlety, rozhovory, archivy…