Poděkování

Na tomto místě bych chtěl poděkovat všem, kteří mi s provozem blogu pomáhají.

WebSupport.cz

Hosting poskytuje už čtvrtým rokem společnost WebSupport s.r.o., díky patří jejich skvělé podpoře a hlavně Pavlovi Horalíkovi za důvěru, rychlé jednání a bezproblémový rozjezd blogu.

S logem radil a jeho výslednou podobu připravil Petr Václavek.

Za audioknihy k recenzím děkuji Audiotéka.cz, knihy laskavě dodává e-shop Megaknihy.czsdružení PANT (Moderní-dějiny.cz) a nakladatelství Pavel DOBROVSKÝ – BETA, Albatros Media, ArgoHost, Knihcentrum a Paseka. Ústav pro studium totalitních režimů mi poskytuje k recenzi nová čísla svojí revue Paměť a dějiny.

8 komentářů u „Poděkování“

  1. Vzkaz pro pana Jana Handla:

    Vážený pane Handle, děkuji Vám za milé povídání o mé knize “Protektorát Čechy a Morava 1939 – 1942. Srdce Třetí říše” Jsem rád, že se Vám líbila a doufám, že Vás zaujme i druhý díl. Srdečně PhDr. Jan B. Uhlíř, Ph.D.

  2. Vazeny pane , pred casem jsem sepsal neco autentickych zazitku primo ze stredu deni Naseho Srpna /68/,pred rozhlasem…
    Myslel jsem ,ze to nekdo popise , nekdo jiny.
    Obsah , muzeme to asi nazvat reportaz s nazvem Osmasedesatnici , 10 stranek , originalnich a jeste nepopsanych situaci….
    A tez by mne zajimal vas nazor o tom vsem…
    Vas Pavel Prucha .

    1. Dobrý den, pane Průcho,
      díky, že jste se ozval. Pokud byste měl zájem, moc rád Váš text vydám zde na blogu – stačí ho poslat na e-mail jan.handl@historieblog.cz. Já se tématu 68. roku budu možná věnovat jenom krátkou glosou nebo recenzí knihy, uvidíme 🙂

      Zdraví

      Jan Handl

  3. Dobrý den,

    nemohl by zavilý čechobijce pan Krystlík u svých příspěvků otevřít diskusi nebo uvést nějaký kontakt, aby se dalo na jeho pečlivě komponované polopravdy i zjevné bludy reagovat?

    S pozdravem,

    J. Matuš

    1. Vážený pane Matuši,

      nejsem čechobijce, jen zjevuji fakta, která Vám ve škole učitelé a poté čeští dějepisci nezjevili, lhajíce a vynechávajíce vše se nehodící do sličné podoby českékého národa. Dvě století si jazykoví Češi vymýšlejí pohádky o své minulosti, jak byli stateční, jak trpěli navzdory tomu, jak jsou skvělí. Samozřejmě vynechávám fakta, která českému obyvatelstvu podávají historici v podstatě nezkresleně – pojednání by pak bylo dlouhá, nudné a pro Čechy určená zkreslená či zamlčená fakta by v záplavě informací zapadla. Jinak mi klidně napište a své námitky doprovoďte protiargumenty (tkrystlik@yahoo.de)

      S pozdravem

      Tomáš Krystlík

  4. Vzkaz pro autora Petr Jirák:
    Dobrý den, musím Vám poděkovat za velice pěkně napsaný a faktograficky přesný článek o Emanuelu Zahradníčkovi. Moje babička byla jeho sestra, a v rodině byla jeho památka držena vždy ve velké úctě. Pokud byste měl zájem, možná by ještě moje teta měla k nějaké písemnosti a fotografie, vztahující se k “Emošovi”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Blog pro příznivce historie. Novinky, objevy, fotky, videa, infografiky, recenze, tipy, výlety, rozhovory, archivy…